fredag 17. juni 2016

Mose i plen

Bli kvitt mose i plenen Mosefri plen - garantert! Mose er mykt, men de færreste vil ha den i plenen. Du ønsker deg kanskje en grønn og frodig plen uten mose ? Følg våre tips for fjerning av mose og få en frodig plen med sterkt gress.


Dersom du er plaget med mose i plen , legg merke til at der det er små søkk i plenen og klipperen ikke kommer godt til, er det nesten ikke mose.

Er naboens plen grønnere enn din? Vi viser deg hvordan du unngår mose , sopp, ugress og andre plenproblemer. Det er nå du legger grunnlaget for en sterk og vakker plen.


Her er tipsene for å unngå mose i hagen. Vi har en del mose i plenen der vi tidligere hadde noen skyggende trær. Trærne er borte, men mosen er fortsatt der.


Ugress er alle pleneieres erkefiende.

Vi gir deg tipsene for å bli kvitt løvetann, kløver og mose i hagen! Noen synes den er pen å se på og bruker den i blomsterdekorasjoner, noen mener den er behagelig å gå på og synes det er. SÅ PÅ NY: Er plenen din så full av mose at det nærmest ikke finnes gress i den, må mosen bort og ny plen sås på de bare flekkene.


Fløyelsplen uten mose og ugress. Rak vekk mose og gammelt gress, helst før plenen har begynt å gro ordentlig, mener Evenrud. Gjødsling av plen er noe av det viktigste du gjør. Gjødsle jevnlig, for eksempel tre-fire ganger gjennom vekstsesongen. Hvordan får jeg grønn og fyldig plen uten ugress og mose , da er svaret riktig gjødsling, luk vekk ugress, og pass på riktig klippehøyde, vi gir deg råd.


Best virkning på våren, men kan brukes hele sesongen. Inneholder jernfosfat og nitrogen. Gresset blir fort grønnere og fyldigere som. Mose i plenen er et problem stadig flere opplever. Problemet bør man ta fatt i så snart som mulig.


Husk også at mosefjerner er definert som. Granulat mot tofrøbladet frø- og rotugress som løvetann og grobla samt mose, i plen. Hvorfor i alle dager har målet blitt en utopisk monokultur av kortklippede blader på stramt geledd?

Myke og lett rufsete gressbakker med blomster og mose og kos og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg