onsdag 8. juni 2016

Vernebukse husqvarna

Sjekk ut vernebukse husqvarna. Her finner du alt fra hjelmer, visir. Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for felling, beskjæring og. Den er vel ca tilsvarende Stihl sin Comfort-bukse i pris og tyngde.


Aramid og Cordura forsterkninger på utsatte. Selemodell med to sidelommer, og èn lomme med glidelås på frontstykket.

Har ren og moderne design. Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt. Husqvarna vernebukse sele Classic.


Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1. Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. Verneutstyr VISIR TIL HJELM ULTRA VISION. Fult vattet foran og rundt. VERNESTØVEL CLASSIC STR 39.


Svært behagelig å ha på med en enestående bærekomfort, både for menn og kvinner.

Unikt overflatebehandling, 3XDRY. Vernebukse midje Technical Extreme - XL. Hos Jonsered tilbyr vi bare funksjoner som utgjør en reell forskjell for deg og motorsagen. Når du eier en Jonsered-motorsag, har du den kraften, påliteligheten og.


Et perfekt alternativ for motorsagbrukere som jobber sporadisk i skogen. Laget av 1 Cordura i front og i 1 micropolyester på baksiden. To framlommer og en baklomme med glidelås. Brukt ein gang og derfor får eg ikkje bytta den, den er hakke for liten for meg. Litt skitten på låra som vist på bilde.


Kjekk og god komfort til å vera vernebukse. Jag har använde samma byxor som du och hade precis samma problem. Hvis du stiller ekstra høye krav, er Technical Extreme-serien perfekt for deg.


Den består av arbeidsklær til profesjonell bruk som er. Bukser med ren og moderne design med kvalitetsdetaljer, som. Hvorfor investere i en snøfreser av høy kvalitet?


Når det gjelder snøfresere er det ofte slik at pris og kvalitet går hånd i hånd. Prisen for hyppigere kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg