torsdag 16. juni 2016

Gjødsle plen når det regner

Sjekk ut gjødsle plen når. Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Finn de beste prisene på nettet. Det beste tidspunktet for å gjødsle plen , er rett før et regnvær!


Det er heller ikke feil å gjødsle plenen i regnvær! Et par plussgrader og regntunge skyer.

Når regnet siler og hage-arbeid synes håpløst,. Regner det ikke godt nok,. Når det regner - ta deg en tur ut. Gjødsel er viktigere for en fin plen enn kalking, og gjør du det jevnlig hjelper det. Da kan du gjødsle i plantehullet.


For grunnlaget for sommerens grønne gress, legger du nå. Har du ingen plen , sier du? Du bør gjødsle når det regner. Men når det regner frister det ikke å stå på knærne å luke.

Kalking bør du gjøre på våren. Både plen og bed kan få kilo per 1kvadratmeter. Her får du våre beste tips til hvordan gjødsle plen og. Når du skal gjødsle bør du følge meg på værmeldingen. Du kan lese mer om gjødsling av plen i denne artikkelen på Spirea.


Ellers så er det viktig med vatning første tida når det er tørt. Det viktigste å tenke på når man skal gjødsle. I en tett og fin plen vil det være. Svaret kommer an på hva du skal gjødsle. Hvis det er potter skal de f eks.


Hemmeligheten bak en strøken plen. Gjødsle plenen når det regner eller vann når du gjødsler. Pappa pleier i alle fall å kalke når det regner.


Rundt her jeg bor er det litt sånn status å ha mosefri plen. En brunsvidd plen vil raskt kommer seg når det. Husk også å vanne godt etter gjødsling dersom det ikke regner når du gjør det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg