tirsdag 7. juni 2016

Lasergravering

Vi tilbyr forskjellige løsninger tilpasset ditt behov. Vi er per i dag tre ansatte, og maskinparken. Hva er gravering med laser? Gravograph har over års erfaring med lasergravering.


Vi har en rekke produkter som dekker de fleste behov innen varig merking.

Passer det i maskinene våre, kan det meste graveres! Pimpe opp crossern med laser graverte motorkåper på samme måte som proffene. Eller hvorfor ikke en vannflaske i aluminium med ditt eget navn og nummer? Mediet er her en gass eller gassblanding, ofte i et langt glassrør.


Lasergravering er en metode for gravere for eksempel skilt. Vi tar på oss alle typer oppdrag av lasergravering på diverse produkter (glass, metall, treverk, skinn). Hos Laserman kan vi gravere i stort set alle typer materialer, lige fra træ, stål, plast og glas.

Du finder masser af information om lasergravering her på vores side. Søk lasergravering maskin pris. COlaser Høy presisjon i gravering og skjæring i lettere.


Svært ofte benytter vi en kombinasjon av. Epilogs CO2-lasergraveringsmaskiner gir et vidt spekter av muligheter. Allsidigheten og påliteligheten til lasermaskinen. Kan brukes til alt fra syrefaste skilt til gravering på glass. Plast Plastskiltene kan leveres i kvaliteter for både innendørs og utendørs bruk samt til.


Kun US$191 kjøp NEJE 500mW Desktop Violet lasergravering maskin Printer DIY Kit fra DealExtreme med gratis frakt nå! Ny bom for økt hastighet og presisjon og Smart Act for å. Angi ønsket farge, merkning, antal, evt. Klikk på Fortsett bestillningen. Vil du handle mer klikkar du. Laser mærkning er en permanent mærkning.


Skal vi lasermærke for dig? Med lasergravering utvides muligheten ytterligere, både med hensyn på valg av materiale og ikke minst detaljer.

Vi broderer også navn og logoer på gensere,. Umg bruker en sandblåsingsteknikk for å gravere i produktene. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet.


Hos AJ Laser, bestræber vi os på at være en total leverandør af lasergraveringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg