mandag 27. juni 2016

Hobby båndsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. Liten bordmodell båndsag for hobbybruk. En fin liten maskin for mindre arbeider. Induksjonsmotor for stille gange som tåler kontinuerlig drift.


Vi har bærbare og stasjonære båndsager til tøffe jobber. Båndsag fra Bosch, Makita, DeWalt og Milwaukee. Kjent kvalitet og gode priser.

Gi plass til en båndsag eller en kontursag på hobbyrommet. Da blir figursaging en lett. Gulvstående sag som har en sterk stålfabrikert ramme som sikrer stabilt bruk. En pålitelig og robust bandsag med god ytelse. Står du og mangler en båndsag ? Uansett om du trenger en båndsag til tre eller metall så finner du et.


Men nå var utgangspunktet i åpningen av denne tråden ei båndsag til hobbybruk. Ser for meg at det stort sett blir i hobby og kryssfiner plater. Din online Hobbybutikk med alt av hobbyartikler og gratis kreative ideer til hobby. CChobby er en hobbybutikk for både private, institusjoner og engros.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. The Axminster Hobby HBS250N bandsaw is a smaller floor standing model with a storage cabinet, rip fence and alloy mitre fence. The extruded aluminium rip fence is cam.


Hei, Jeg vurderer å kjøpe meg ei båndsag for hobbybruk for å sage i tre. Tviler på at det blir aktuelt å sage noe tykkere enn 50mm.

EJCA är ett av Sveriges ledande företag inom träbearbetningsmaskiner. Vi är specialister på området och har ett mycket brett kunnande om dessa maskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg