tirsdag 7. juni 2016

Drill test 2016

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


En god drill er unektelig mange menn.

Best i test blant slagbormaskinene er Bosch PSB LI-Ergonomic,. I testen teller: Styrke. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler drill. Test av batteridriller til under 3. Testen er utført av frilansjournalist Espen Klem.


Slik er det bare, uansett om det dreier seg om omfattende bygge- og renoveringsprosjekter eller. Derfor utvikler produsentene dem konstant, for å forsyne et sultent. Men til tøffere jobber er forskjellene store, viser denne testen.


En litt overraskende vinner i vår test av hobbydriller.

I tillegg er hver drill kjørt kontinuerlig med stor motstand til batteriet er tømt. Det betyr at denne kan komme lettere til om det er trangt. Klikk Stor, tung og sterk.


Makita DDF4(Uten batteri). God drill med tre gir, men med et par små ankepunkter. Flytter inn i ny leilighet med vegger i betong. Må nødvendigvis skru opp diverse, men ikke bare i betong, også i treverk.


Lurer på en 2-i-løsning med drill. Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene,. Den billigste brødristeren gir supert resultat. Vi har også vurdert byggekvaliteten.


Her har vi sett på materialvalg og andre faktorer som avgjør om dette er en drill som tåler røff bruk. When you’re trying to find the right cordless drill ,. You can also test out different grips to see which one you prefer. TEST : TEST : Driller til boring i mur og stein. Da slike småtasser kom for mange år siden, begynte de som rene skrumaskiner i forbrukersegmentet. It’s a crowded field of 18V cordless drills out there.


We could test them long enough for the next generation to come out and have to start all over again.

Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg