mandag 14. november 2016

Hvit presenning

Skal du ha tau til båt, bygg eller presenning , har Europris det du ser etter. Vi har også hyssing til grillbruk. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Meget sterk presenning som er slitesterk og enkel å håndtere. Duken er syre-, alkali- og saltbestandig og har maljer hver meter, innsydde kantsnorer og forsterkede.

Velg mellom fargene: hvit , grå, grønn, blå og gjennomsiktig (armert med netting). Lettpresenninger er i den materialutførelsen de fleste tenker på som presenning. De kan dekke til det meste og kommer i et stort antall størrelser. Før denne vinteren kom jeg over en armert og hvit presenning på Europris. Dum som jeg var kjøpte jeg denne da jeg tenkte det var en fordel å ha lys presenning.


Utstyrt med forsterkede kanter, innsydde kantsnorer og aluminiumsmaljer for hver meter. Tror det er forskjell på gjennomsiktig og hvit. Presenninger beskytte din bil, båt, maskiner, hageplanter osv.

Biltemas presenning er hvit og ikke transparent. Den vil nok slippe gjennom mere lys enn en farget,. Hos MAXBO finner du presenning til overdekking og beskyttelse for mange forhold.


Kjøp på nett eller i butikk. Norena produserer sine PVC presenninger selv, om importerer lettpresenningene. Proflex presenning Proflex er en slitesterk presenning for tildekking av båter, hustak mm. Hvit , ny presenning i PVC - sterk og god kvalitet, sterkere enn vanlig presenning. Har flere ruller lengde meter og 220cm bred.


Svært solid og robust polyester. Ideell til overdekning av båter, maskiner, materiell, på byggeplasser osv. Armert presenning med ganske god styrke. Egner seg godt der opplagsplassen ikke ligger spesielt utsatt for vind. Leveres med maljer i plast.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Du må logge deg inn for å legge inn varer i. Alle fire sidene er forsterket med plastikk. Vi bruker cookies for å optimalisere innholdet for deg.

Alutec er en solid norsk virksomhet som fokuserer på kvalitet og trygghet. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Vi leverer presenninger til de fleste bruk, bransjer og yrkesgrupper.


Hagemøbler till lave priser som passer til enhver uteplass, liten eller stor. Uansett hva slags utemøbler du velger, har vi også puter og tilbehør til både.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg