onsdag 23. november 2016

Frp hjertesaker

Eiendomsskatten skal fjernes. Vi knytter landet tettere sammen. Følg oss i sosiale medier! I regjering har FrP fått gjennomslag for en rekke av partiets viktige saker.


KrF-leder Knut Arild Hareide vil kutte Frp-hjertesaker som mer penger til pensjonistpar, bompengereform og mindre formuesskatt.

Samtidig som Frp sliter på meningsmålingene, utsettes partiets hjertesaker for press i budsjettforhandlingene. Venstre og KrF vil ha skattelettelsene ne øke. SEIERKVINNEN SIV JENSEN: Men TV 2s ekspert Jan-Erik Larsen (innfelt) tror det vil bli tøffe tak for Frp i regjering, spesielt overfor partiets egen medlemmer. Budsjettet finansministeren og partilederen la fram onsdag, var er utypisk Frp -budsjett, skriver NRK. I kanalens oversikt nevnes det blant annet at bistandsbudsjettet.


Forskjellene i makt og rikdom mellom folk øker. Mens de som er fattige eller syke rammes av velferdskutt og dårligere hjelp, gir høyresiden de på toppen stadig.

FrP sier ja til assistert befruktning for enslige! Arbeiderpartiet står for frihet, rettferdighet og fellesskap. De politiske partiene har i valgkampen fått spørsmål om de viktigste sakene for ingeniører og. Senterpartiet vil bygge samfunnet nedenfra. Frp har i årevis lovet velgerne.


Nå peker statsbudsjettet feil vei på nesten alle partiets hjertesaker. Men krisen kan redde partiet fra et. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Våre hjertesaker Skape flere jobber.


Trygg omsorg, raskere behandling. Styrke forsvar og beredskap. Forby rituell omskjæring av gutter.


KrF vil legge til rette for sterkere og tryggere familier som har valgfrihet og fleksibilitet til å velge løsninger som er best for seg og sine barn. Selv om ingen spår en like vanskelig budsjetthøst som i fjor, er det én stor og vanskelig nøtt som skal knekkes før jul: Hvordan skal KrF og Venstres hjertesaker.

KrF vil satse på familie og skole og dekker regningen med økte skatter og avgifter. Det klinger ikke godt hos Høyre og Frp. Billig mat har en høy pris. Vi vil sette trygghet og kvalitet først, og satse på en spredt matproduksjon som tar vare på miljøet,.


Fremskrittspartiet FrP , Oslo, Norway.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg