fredag 25. november 2016

Stihl høytrykkspyler

På utkikk etter høytrykkspyler ? Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. Finn høytrykkspyler stihl. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Handle smart - Spar penger.

Cookies på dette nettstedet. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg bedre service og erfaring. Her er advarsel til alle som skal ha en høytrykksspyler. Jeg har en Stihl RE1høyttrykkspyler som jeg har vært veldig fornøyd me men dessverre så ble. En høytrykksvasker kombinert med originalt tilbehør fra STIHL er utstyrt for alle tenkelige rengjøringsoppgaver.


Store overflater rengjøres raskt og effektivt med. STIHL - Informasjon om firmaet STIHL og det omfattende produktsortimentet. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere norske og utenlandske forbrukertester.

Produktet kan hentes i butikk eller sendt i post. Har selv hatt den Stihl maskinen. Fin slange, og er ålreit å bruke. Vi hjelper deg å velge blant 1varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. At slangetrommelen sitter på toppen, betyr også at det er lett å rulle slangen ut og inn. Stihl RE 1Plus er noe av en tungvekter og er tung å løfte rundt. Skitt og smuss som samler seg på gårdsplasser, vegger, parkeringsplassen eller andre steder fjernes enkelt med en god.


Høytrykkspyler Viser produkter. Her får du en oversikt over våre høytrykksvaskere - varmtvannsvaskere. VIGTIGE DETALJER NÅR DU VELGER HØYTRYKKSPYLER : HÅNDTAK:.


Best i test på best-i-test. Standardutstyr Aluminiumspumpe Flatstråledyse med trykk. Med en høytrykkspyler fra Kärcher kan du vaske bilen, sykkelen, terrassen, de mosegrodde hellene i hagen, turstøvlene, hageutstyret, utemøblene og mye mer! Vi har testet høytrykksspylere fra Kärcher, Nilfisk og Stihl. Er slangen ni meter med en tung høytrykkspyler , kan det være like greit som en lettere modell med en tre meter lang slange, mener Tveide.


Bryter for Kärcher høytrykkspyler.

Eks mva kr 42Inkl mva kr 5200. Stort utvalg av høytrykkspylere I mange av våre butikker, og ikke minst nettbutikken, kan du finne mange forskjellige høytrykkspylere. De finnes i alle prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg