fredag 25. november 2016

Styrt boring

Hos oss får du time på dagen. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Sjekk ut boring under vei. Boring fra overflaten gir mindre graving.


Vi er eksperter på styrt boring under veier, elver eller andre steder hvor det er vanskelig og kostbart å benytte konvensjonell graving.

Den blir vanligvis brukt som alternativ metode for framføring av ledningsnett der. Styrt boring Denne type boring kan utføres både i fjell og løsmasse. Norske kommuner sliter med overvann, og Øvre Eiker lager nye veier for vannet med AT- boring gjennom høydedrag.


Entreprenørservice AS utfører betongrehabilitering, boring , fundamentering og sprøytebetong. Levering, boring av stål varerør. Ubehandlet eller korrosjons -beskyttede rør.


Retnings- styrt boring er faktisk ingen nyhet som har dukket opp i det siste, men det er ikke alle som faktisk vet hva det er. Metoden blir mer og mer utbredt, både fordi den er miljøvennlig og anvendelig.

Innen området styrt boring i løsmasse disponerer vi gjennom avtale med Danboring AS i Danmark den største maskinparken i Skandinavia. Store lensekar av tømmer og stein ligger som en armada av slagskip ute i elva sør for Bingsfossen i Sørum kommune. De lensekarene spilte en avgjørende rolle i. Borestrengen styres ved hjelp av et pilothode.


Vi gjennomgår prosjektet nøye sammen med oppdragsgiver. Minst ønskelige fall er. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller. Har du spørsmål til oss om våre produkter, send oss en melding eller ring.


Vi vil svare så godt vi kan og hjelpe deg på. Styre og Måleteknikk, forts. Dersom ønskelig, kan styrt boring i begge plan tilbys. Søkere med erfaring med styrt boring og No Dig generelt vil bli foretrukket. Det være seg styrt boring , boring av miljøbrønner eller konsulenttjenester innenfor området hydrogeologi.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Med styrt boring blir det en betydelig kortere gjennomføringstid i forhold til konvensjonell graving.

Vi tilbyr styrt boring i fjell og løsmasser. To boringer utført på samme plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg