mandag 28. november 2016

Sirkelsag makita

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Norges største Makita -forhandler.


Sjekk ut sirkelsag makita. Maks skjæredybde ved 45° - mm. LED-arbeidsbelysning og sponutblås for god sikt på. Sirkelsag 18V med 136mm blad. Lett og hendig sag for generell bruk.


Kan vippes inntil 50grader. Her får du en kuttedybde på 57mm og muligheten til å vippe bladet på inntil grader. Svært effektiv sag med børsteløs motor og automatisk.


Stor kuttekapasitet - maks kuttekapasitet 66mm ved grader. Sikkerhetsbryter for å hindre uønsket start. Utblåsfunksjon som blåser spon bort fra sagelinjen for. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Finn de beste prisene på nettet. Rask levering og super service! Beste Priser Med Handlesmart! Blåser sagflis bort fra sagelinjen for god sikt på det man skal sage.


Vi har et stort utvalg av kvalitetssager til gode priser fra merker som Bosch, Makita og Dewalt. Det er vanskelig å finne en grunn til å kjøpe sirkelsag med ledning etter å ha prøvd denne oppladbare sirkelsagen fra Makita. I motsetning til DeWalt og Makita har Milwaukee-en sagbladet på høyre side i sagretningen.


Som høyrehendt foretrekker vi det. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris på Makita sirkelsag og dykksag. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Kompakt design gjør den god og sikker å bruke. Makita DSS501Z sirkelsag 18V Li-ion SOLO (uten batteri og lader) - To LED-lamper sikrer god sikt på arbeidemnet.


Styring av utluft foran på maskinen holder. Adapter til Makita styreskinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg