onsdag 16. november 2016

Kantbåndsapparat janome

Symaskiner til Noregs rimelegaste priser. Størst utvalg og beste service. Kjøp symaskin med prisgaranti og års bytterett. Baseplate og skrue er inkludert. JANOME syføtter Gruppe A. Den blanke foten holder kantbåndet på plass så det ikke sklir, når man kanter plagg med kantbåndsapparat.


Så lekkert det blir med kantbåndsapparat og vanlig tvillingnål! Nysgjerrig på covermaskin? Du kan lese mer om Cover Pro her:. Believe in Your Creativity. Whether you are a skilled sewist or an.


Jeg syr kantbånd med vanlig symaskin, uten kantbåndsapparat og uten tvillingnål. Coverstitch maskin, stk kantbåndsapparat 12mm og stk guidefot. Perlefot, syguide, blindstingsfot og stk rullorfot.


Det er stillegående maskiner med tekniske løsninger som gjør det lett for læreren å undervise med. Selv om det ikke ble sying på tur i sommer ble det litt brukt-shopping #129321; Dette må være sommerens beste innkjøp! Skulle ønske han heller var dame men jeg får.


Lær de mange små triksene for å kunne sy flotte coversømmer. Bli kjent med tilleggsutstyr, og lær hva som må til for å unngå hoppesting. Janome overlock 644D jubileumsmodell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg