mandag 21. november 2016

Keter redskapsskur

Værbestandig og vedlikeholdsfri plastbod med fast vindu, fuktbeskyttende gulv og låsbar dør (hengelås selges separat). Rydd unna og hold oversikt over hageredskaper og annet utstyr med en kjekk redskapsbod eller div. Utvendig kan veggene males i alle farger. Kanskje du får plass til søppelspannet også! Hvorfor vises denne parkeringssiden?


Navnet har foreløpig ikke egen hjemmeside.

Er du eier av domenenavnet kan du koble dette. Sjekk priser på oppbevaring keter. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Ta kontakt for avtale om møte i showroomet utenfor åpningstidene. De fleste har for mange redskaper, og for liten plass.


Heldigvis har vi løsningen - finn billig bo utebod eller redskapsbod for oppbevaring. Sommerbutikken er en stor leverandør av lysthus, gjestestuer og boder i reisverk klargjort for isolering fra Trähuset i Tyresø. Dette er solide boder som står i.

Et lite redskapsskur i tre er et fint prosjekt for gjør det selv-eren. Et mellomstort skur er nok det som passer til de fleste enebolighager. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Nettbutikk med redskapsboder, lysthus og anneks til salgs. Bygg din egen redskapsbo anneks eller lekestue med våre byggesett. Mangler du opbevaringsplads til alle dine redskaber?


Se brugte redskabsskure billigt til salg i hele landet. Køb i dag og spar penge på GulogGratis. På PriceRunner kan du sammenligne priser på redskabsskur. Find den bedste pris på redskabsskur her!


Hos MAXBO finner du alt du trenger til uteplassen. Andet, b: 2l: 2h: 24 Redskabshus med gulv, KETER , plast og derved vedligeholdelsesfri, lige til at flytte på en trailer, med dobbeltdør og vindue, tæt og i. Kjøp på nett eller i butikk. Prisene er de samme som i din valgte Obs Bygg-butikk - det betyr at lokale tilbud vises på denne siden.


For å se hele ukens kundeavis. Varenummer: Stock sale: Stock: Salg: Wrong special price !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg