onsdag 9. november 2016

Gransfors øks pris

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! En øks av genial finsk design. Former kubben allerede i hugget! Hver øks er spesielt utviklet for å passe til en bestemt funksjon, og høy kvalitet og bruksområde har. Gränsfors Bruk har laget og utviklet økser i over 1år.


Den ergonomiske utformingen gir et fast og behagelig grep om øksa , selv når hånden holdes langt ut. Det finnes økser til forskjellig bruk.

Hvis du skal klyve trenger du en spesiell type øks , skal du felle et tre er det en annen modell som fungerer bedre, og skal. Den lave vekta gjør at øksa er perfekt på turer der hver kilo teller. Sjekk priser på gransfors. Kjøp gransfors billig i nettbutikkene. Riktige priser - hver dag, hele året - Pakkes samme dag.


Skogsøksa er ei allsidig øks som kan brukes til mye. Hver eneste øks merkes med smedens initialer som kvalitetsstempel og garanti. Jeger øks - Perfekt til jakt. Virksomheten ligger i byen Gränfors i nordre Hälsinglan rundt km vest for E. Etter noen prototyper kom denne øksa fram og den har vært en storselger siden.


Bakgrunnen for dobbelteggede økser er at man har to egger i samme øks. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er krevende å lage en øks som både gjør det bra på den lettkløyvde og.


KS SNEKKER GRANSFORS KG CM.

Vi vurderte også om øksa var stabil i hugget,. Hos MAXBO finner du universaløks, kløyvøks, turøks med mer. Se vårt utvalg, og kjøp øks på nett eller i butikk.


Pris er inkludert MVA og uten frakt. Relaterte produkter Vedsekk L 4. Håndtaket er litt tykkere ved filbladet for å gi godt grep. En praktisk øks med et skaft av støtbestandig plast.


Trenger du en øks som er beregnet til tungt skogsarbei skal du velge den svenske skogsøksen fra Wetterlings. Gransfors Bruk Sweden (17) Pris : 1- 5(2).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg