fredag 18. november 2016

Westbjørn snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Kjøp trygt og sikkert hos. Med superflow system for kompakt og lettstyrt snøstråle.


Fresen er konstruert med asymmetrisk form for å lette tilførsel av snø til vifta. Innmatervingene har ny utforming og er hengslet for å vike unna fremmedlegemer.

Har hatt Dalen, ganske så misfornøyd med den der den ikke oppfylte. Snørydding av kunstgressbaner. Vama 2-trinns snøfreser er fresere med stor kapasitet, solid bygget og med et tiltalende design. NRK TV-programmet Brøyt i Vei GMI er blitt en stadig mer anerkjent leverandør av snøploger og utstyr for vintervedlikehol hvor stadig flere er brukere av våre. Hopp til navigasjon Hopp til innhold.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Se hvilken snøfreser som ble best i. Produsent : Hydroman Dannmark.

Det er med stolthet at vi nå kan presentere snøfresereet komplett program. Utvikler og produserer egne produkter for snørydding og veivedlikehold. Snøploger, snøfresere, strømaskiner, traktorskjær, feiemaskiner. Vi deltar på Dyrskun sammen med A-K maskiner og Felleskjøpet Agri.


Vi vil ha representanter fra fabrikken alle dager. Salg af maskiner til snerydning samt park og vejvedligeholdelse. Vi udvikler, producere og sælger maskiner i høj kvalitet. Store deler av landet er foreløpig mildt og vått, men vinteren står uansett for tur.


Dersom du denne vinteren har tenkt å anskaffe en snøfreser , bør. Torp Maskin AS selger snøfresere fra Nordtec, som produseres av den finske familiebedriften Veljekset Ala-Talkkari. Snøfreser til traktor selges fra Kr.


Den vänder sig primärt till den professionelle användaren som har behov av mycket hög. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om. Westbjørn and Fendt - Duration:. Reservedeler og rekvisita til din traktor.


Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Trenger du deler til din Partner eller McCulloch snøfreser.

Varene kan også hentes på Skien. Innholdsfortegnelse Turf brush. THOR er en helt ny generasjon snøfreser for store snømengder. Vi er din Globus forhandler og tilbyr god kompetanse kombinert med gode priser hele året.


Kontakt oss i dag for et tilbud! Globus snøfreser blir nå levert med hengsel slitesko for bedre bæreevne og økt levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg