onsdag 8. februar 2017

Båndslipemaskin test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Testen vår avslørte at det er stor forskjell på hvor lette de enkelte maskinene er å styre. Vi fant også ut at det er like viktig å kunne dosere kreftene. Og vekker engasjement blant leserne.


Da DinSide sjekket prisene på et utvalg. Det finnes et stort antall slipemaskiner på markedet, og alle kan skilte med hver sine spesialiteter og flotte finesser. Så hvilken maskin skal du da velge? Det skal altså slipes og lakkes en del innredning.


Teak og teakfiner, alt fra et par trapper,targabøyle og listverk til plane store flater. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Båndslipemaskin til grov- og finslipning i metall.


Hviler på metallstativ og kan vinkles etter eget ønske. Selvjusterende båndspenner. Det gjelder uansett om du trenger et elektroverktøy til. Sammenlign priser på Bosch PBS A Slipemaskin. Sjekk priser på test båndsliper.


Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Benkslipemaskiner både til fagfolk og hobbybruk Stasjonære slipemaskiner brukes til sliping av kniver, økser og annet verktøy.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi har modeller i forskjellige. Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig.


Clas Ohlson - viser omtaler fra brukere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg