tirsdag 21. februar 2017

Front end utvikler

Som ferdig utdannet frontend-utvikler besitter du kunnskap, ferdigheter og kompetanse innen utvikling og produksjon av brukerorienterte løsninger og. Er du en dyktig front-end utvikler som ønsker spennende oppgaver? Hos oss kan du være med å lage nye digitale tjenester for innbyggerne! Frontend utvikler : Utdanning eller erfaring? IT-jobb: Jeg er ei som har lyst til å bli front end utvikler eller interaksjonsdesigner.


Dekode søker Front-end utvikler med svært gode evner til å tenke selv, og kan være med å pushe grensene for nydelige og brukervennlige grensesnitt.

Skriv ut stillingen Conta Utvikling AS. Vi søker en front-end utvikler med svært gode evner til å tenke selv, og som kan være med å pushe grensene for nydelige og brukervennlige grensesnitt. Kron tilbyr en smartere og mer lønnsom måte å investere dine sparepenger.


Det skal være enkelt å investere i fond! Vi velger de beste fondene deg. Våre konsulenter har sterk erfaring innen frontendutvikling. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Er du sulten på nye utfordringer, ønsker å bo på Sørlandet og jobbe med landets kanskje. Vi søker deg som trives i grensesnittet mellom kundeopplevelse og systemutvikling.


Søk etter nye Front-end utvikler -jobber. En person som har et brennende engasjement for å levere gode opplevelser på. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23.


Vi ser etter en frontend-utvikler med sans for godt design. Det er betydelig forskjell på lønnen til menn og kvinner. Med et fabelaktig team backet av solide investorer utvikler Husleie. Norges raskest voksende og mest innovative plattform for digital forvaltning av.


Centerpoint søker en dyktig Senior frontend utvikler med inngående kjennskap til React, til et spennende prosjekt for en av våre kunder. Som del av et team vil man. Selvstendig og løsningsorientert. Du er brennende opptatt av fagområdene front - end og design. Du har vilje og evne til å samarbeid godt på tvers av fagområder.


Systemene består av et privat område til intern administrasjon og et offentlig område: en front - end som er synlig for eksterne brukere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg