onsdag 8. februar 2017

Jula verktøykasse

Oppdag trendy verktøykasse i skandinavisk design hos Roomher. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Ekstra stor verktøykasse med l hovedrom, låsbart lokk (hengelås selges separat), to hjul og ett teleskopisk trekkhåndtak. Inni hovedrommet er det en avtakbar. Kraftig og stabil verktøykasse i proff utførelse som tåler vann.


I plast med solid metallås med plass til hengelås (ikke inkl.). Utstyrt med sklibeskyttelse i. Klassisk verktøykasse med innsats med håndtak og plass til piper. Prisgunstig og praktisk verktøykasse i metall som inneholder verktøy, bits, piper og nøkler til de fleste bruksområder! Verktøykassen inneholder spisstang.


Stanleys robuste verktøykasse har et avtakbart lokk som også fungerer som en stor sortimentseske. Hva slags verktøykasse trenger du til verktøyet ditt? Vi har et stort sortiment innen praktisk verktøyoppbevaring som passer såvel. Store, rustfrie låsbeslag.


Komplett oppbevaringsløsning med to verktøykasser i én som kan brukes separat eller sammen. En meget brukervennlig verktøykasse med smarte små og store rom. Hos MAXBO finner du gode løsninger for verktøyoppbevaring slik at det er lett å finne frem. Den fungerer som en mobil. Stanley verktøykasse - i - Stanley verktøyvogn i svart plast med metallspenner.


En verktøykasse er en klassiker, men den bør være stor slik at man har noe å fylle opp. En rekke norske butikker selger putekasser, hageskur, verktøykasser , bøtter og andre plastprodukter fra israelske Keter. Biltema-verktøy avslørt i hyllene hos konkurrenten Jula.


Utvalget for hjemmefiksere til proffe blir enda større, jula har sluppet ny katalog. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Inneholder allroundsag, hammerholder med klips, snekkerhammer, meterstokk, tømmermannsblyant og skrutrekkere. Praktisk verktøykasse med deler.


De to kassene rommer i alt liter, så når de er fylt opp, er du ikke i tvil om hvorfor det er hjul under. Låsbare verktøykasser med stålhengsler. Norges nyttigste forbrukernettsted.


Vi gir deg grundige tester, nyhetene som påvirker deg i hverdagen og nyttige tips og råd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg