mandag 13. februar 2017

Gresstrimmer test 2016

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter.


Husqvarna 115iL blir best i test fordi det er en sterk gresstrimmer som klarer nesten alt vi stiller den overfor.

Den trimmer tykke, tette gresstuster uten problemer. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Silver 5SP-A Premium fra tyske AL-KO kåres til best i test , takket være sin kombinasjon av ytelse, komfort og funksjonalitet til en overkommelig.


Test av batteridrevne kantklippere:. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. Av de seks gresstrimmerne i testen er det den billigste som trekker det lengste. Men for mange vil batteridrevet gresstrimmer være midt i blinken.


Les saken (krever medlemskap) 87. Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper.

De går enten på strøm eller bensin,. Produktene er lånt fra produsentene for å gjennomføre testen. Vi mener imidlertid at en gresstrimmer bør tåle at du kommer borti litt hardere.


En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere. Les hele testen på Smartsons nettsider. Fremragende kutteytelse, komfortabel håndtering.


Vi har testet gresstrimmere. Cookies på dette nettstedet. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg bedre service og erfaring. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, vil vi. Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! GRESSTRIMMER : Rundt trær,. Tre av modellene i vår test bruker nylontråd på spole som klippemekanisme, mens tre har plastkniver festet til en roterende disk. Testen er utført av Smartsons forbrukerreportere Stefan.


Gassgrillen fra Biltema kom desidert dårligst ut i testen. Sjekk priser på Gresstrimmer Oppladbar. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp Gresstrimmer Oppladbar billig i nettbutikkene. Den bråker mindre og avgir ingen eksos. Se test av batteridrevne gressklippere her. Stor elektrisk gresstrimmer fra Stihl.


Kraftig, men likevel lett i vekt. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg