fredag 10. februar 2017

Limknekt

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Skinne av elforzinket fjærstål der løperen er av enhåndstype, og låses.

Slitesterke og galvansiert skinne av fjærstål som ikke ruster. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du. Limknekt med manuell stramming.


Glansforsinket med profilert skinne. Rette pressflater av stålforsterket polyamid. Håndtak av tokomponentsmaterialer. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!


Når en skal lime sammen flere bord med større bredde, brukes en limknekt.

Denne gir større mulighet til å variere spennvidde. Jag har sett en limknekt som både pressar ihop träet samtidigt som det trycker det plant. Typ man släpper ner plankorna och sen är det bara att.


Verktygsboden har ett brett utbud av limknekt ar. En limknekt er i lang limtvinge med flyttbar overkjeve. Overkjeven er låst med sagtakket utskjæring og kile. Utrustad med elförzinkad skena av fjäderstål som inte rostar.


Slitstark löpare som är lätt att. Limrulle till handlimspridare grå 1mm för fogli. Den är utrustad med elförzinkad skena av fjäderstål som inte rostar.


Detta objekt säljs på uppdrag av ett företag. Modelljärnvägen är uppbyggd i nio moduler, 1xmeter. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Produkter, maskiner, utstyr og rekvisita til trearbeidende industri i Norge.


Jula has presence in Sweden,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg