torsdag 2. februar 2017

Hvordan bli kvitt mose i plenen

De aller fleste hageeiere har vært borti problemet mange ganger, og har prøvd ut de generelle rådene. Men enten virker det ikke, eller. Her får du noen enkle tips på hvordan du blir kvitt mose i gressplenen. En tid etter påføringen vil mosen bli svart og bør rakes vekk.


Her er tipsene for å unngå mose i. Mange hageeiere har gjort det til en vane å kalke plenen når våren kommer.

En mild vinter rundt omkring i landet betyr mer mose i gressplenen. Slik unngår du mose i plenen. Mose er et velkjent problem i mang en plen, men det fins måter å bli kvitt den på. Mose i plenen er noe mange irriterer seg over.


Skal du bli kvitt den må du gi gresset gode forhold. Det er flere ting du kan gjøre for å bli kvitt den upopulære. Hvordan klipper du plenen ? Ugress er alle pleneieres erkefiende.

Vi gir deg tipsene for å bli kvitt løvetann, kløver og mose i hagen! Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde. Er det mye mose i plenen om våren kan du gjøre et av følgen. Bruke mosefjernemaskin til å bli kvitt mosen. Er imidlertid plenen din så full av mose at det nærmest ikke finnes gress i den, må mosen bort og ny plen sås på de bare flekkene.


Mange sliter med å bli kvitt mosen på plenen sin. Vi får mange henvendelser fra leserne våre om vi har noen gode tips og råd til hvordan du kan bli kvitt mose i. Rak plenen fri for blader og mose. Jeg har mye vassarve i plenen min, og det blir stadig mer.


Jeg vil iallefall bli kvitt de. Følg denne fremgangsmetoden for å få en velplei velstelt plen. Identifiser de mest vanlige ugresstyper i plenen. Dekking er en mate å bli kvitt veikarse på.


Det første du bør gjøre er å rake plenen grundig. Rak vekk mose og gammelt gress,. Unngå groper i plenen , det samler vann som igjen skaper mose. Med disse tipsene blir du kvitt det.


Noe som kan hemme det, er mose , spesielt om du har.

Hvor høyt skal jeg la gresset bli i min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg