mandag 6. februar 2017

Fargeprøver jotun

Afargeprøver – noe som gir. Til kjente landemerker og ditt hjem. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og.


Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg.

Finn en eller flere av dine favoritt farger, og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Smart, og av og til helt nødvendig! Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


Flere av fargene finnes også i Aformat, noe som gjør. Hensikten med halvliters eller trekvartsliter bokser med fargeprøver er å gi deg muligheten til å teste ut. Hos Jotun og Flügger får vi.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun.

Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Sett plankene mot veggen, og betrakt dem i dagslys. Vi slår et slag for det nye fantastiske fargesenteret vårt som gjør fargevalget MYE enklere.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Fargeprøve eksteriør 45l Jotun. Jotun ColourDesign - Appen som lar deg laste opp og fargesette dine egne bilder. JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at resultatet blir nøyaktig lik våre fargeprøver.


Velg format og antall i nettbutikken. Du trenger fargeprøver (Jotun sine har målet 5xcm): Del opp i et antall harlequin-ruter, jeg lagde først en midtlinje og målte deretter opp slik at jeg fikk. For å finne frem til den riktige fargen, lønner det seg å kjøpe et par fargeprøver , og male dem opp på veggen. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Se de tre nye, lekre fargepalettene her! Easily share your publications and get.


På mange fargeprøver finner man både fargenavn og NCS-kode, slik som denne fra Jotun.

Hvis hun sier at hun ikke har vært utsatt for. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. International users: Jotun Norway only provide colour cards and brochures within Norway. Title: JOTUN LADY SENS Våre vakreste farger, Volum Author:.


Mange av Jotuns forhandlere kan nå tilby alle fargene i dette fargekartet som større fargeprøver. De store prøvene gjør det enda enklere for deg. Du har kanskje stått foran radene med fargeprøver i butikken og klødd deg i hodet: For hva betyr egentlig alle disse bokstavene og tallene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg