fredag 10. februar 2017

Oppmerksomhetsfelt trapp

Sjekk ut oppmerksomhetsfelt trapp. Oppmerksomhetsfelt er mangelvare mange plasser i landet. Foran heiser, i bunnen av trapper osv. Gi de blinde og svaksynte bedre navigering i hverdagen! Farefelt brukes for å gjøre deg oppmerksom typisk i toppen av en trapp eller på steder hvor det kun er noen få trinn.


Ved trapp skal luminanskontrasten.

Retningsskiftefelt er en del av ledelinjesystemet. Håndlister i trapp må monteres med overkant m over. Les vurderinger om leger og andre behandlere. Kjøp trapp trygt, kontakt oss.


Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Vi er her for å hjelpe deg. Vi har alt du trenger til oppmerking. Som regel i toppen av en trapp eller på steder hvor det kun er noen få trinn. Det skal varsles med et farefelt (knotter) og oppmerksomhetsfelt (linjer) f.

Her kan du lese mer om bruk av flis i trapp ,. Trappeneser skal og markeres. Norges Blindeforbunds krav til uteområder Blindeforbundet vil imidlertid understreke at hvert enkelt uteområde som planlegges og bygges er unikt. Bladet beskriver ulike trappetyper og prinsippløsninger.


Informasjonsfelt – eller oppmerksomhetsfelt , markerer valg og informerer om viktige funksjoner. Kan bestå av tversgående kuler,. Taktilt farefelt på gulv oppe og oppmerksomhetsfelt nede, med luminanskontrast 8. Oppe foran trapper og trinn legges et knoppefelt, som kalles varselfelt. Dette kalles oppmerksomhetsfelt. Farefelt skal varsle om farer som for eksempel kryssing av trafikkareal eller nivåendringer som trapp og usikrede kanter.


Det skal være farefelt foran øverste trinn og oppmerksomhetsfelt foran nederste trinn. Rampe skal ha jevnt og sklisikkert dekke og stigning maksimum 1:20. For strekning under m kan stigningen være maksimum 1:12.


For hver m høydeforskjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg