mandag 15. januar 2018

Fiskars øks

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Fri frakt på kjøp over 4kr. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene.


Vi har hageredskaper til ethvert behov, fra økser til. Fiskars har et bredt produktspekter til daglig bruk. Den kan benyttes med både venstre og høyre hånd.


En liten og lett øks å ha med i sekken eller hengende i belte.

Etter en del år i skog å hei, har jeg på en måte forelsket meg i denne fantastiske øksa. Her finnes en øks for alle, om du skal p. Alt du trenger av bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den keramiske slipesteinen gir optimal slipevinkel. Denne lille saga er genial til sitt bruk, og er.


Ryddekniv Medium som er særdeles effektiv til rydding i kratt og busker. Kan også brukes som en øks til små kubber og mindre stammer og grener. Passer til kløyving av større og tykkere kubber.


Skaft av FiberComp, et sterk, holdbart men alikevel lett materiale. En allsidig øks for friluftsliv, camping og feriebruk. Det ideelle er selvsagt å kjøpe en øks til hver av oppgavene,. HELGESALG: Gjør et kupp på drømmeveska! En meget praktisk størrelse som fungerer godt som en allround.


Kjøp ØKS - OG KNIVSLIPER XSHARP - FISKARS online hos BAUHAUS.

Med Helt Hjem eller Postnord dagers returrett. Ks og sag gjør turen din bedre. FISKARS KLØYVEØKS XM 6KG En solid øks for kløying av middels store. Sjekk priser på fiskars slegge. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp fiskars slegge billig i nettbutikkene. En øks av genial finsk design. Former kubben allerede i hugget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg