mandag 8. januar 2018

Jordbor til drill

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg.


Forlenger til jordbor (400mm) Perfekt til boring til støperør for terrasse osv for å komme ned til frostfritt underlag.

Fiskars Quickdrill jordbor Fjern sammenligning. Leie bensindrevi jordbor kan anfefales om det ikke er er så. Et motorisert jordbor er meget effektivt.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her!

Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sjekk priser på drill med jordbor. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp drill med jordbor billig i nettbutikkene. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din. Dette jordbor forlengelsesrør brukes til å utvide jordbormaskinen til lengden som passer din.


Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen. Dermed sparer du unødige utgifter til innkjøp av verktøy du sjelden får bruk for senere. Utvalget for utleie kan variere fra butikk til butikk. Dansk: Elkær Maskiner producerer hydrauliske jordbor til traktorer, grave- og kompaktmaskiner.


Vi har designet dem, så der ikke er nogen generende. Automatisk drill med plasthåndtak. Drill -apparat til sekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg