mandag 29. januar 2018

Rullelager typer

Ledende leverandør av rullelager til norsk industri. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! De mange typene lagringer kan deles opp i forskjellige grupper. Gruppene beskriver i grove trekk lageret, f eks kulelager, rullelager.


SKF produserer nær sagt alle typer kule- og rullelager.

De tåler store radielle belastninger (linjekontakt). Det finnes flere typer som er demonterbare,. Enkelte typer kan ta opp aksialkrefter. Lager for høyere radialkrefter.


Tore Vagle har i alle år hatt et tett og nært samarbeid med SKF. Kulelager er en mekanisk innretning som gjør det mulig å holde fast en roterende aksling, ved at lagringen består av en indre ring, som er festet rundt akselen og. Sfærisk kule- og rullelager , sporkulelager.

Alle varianter av metoder og verktøy for montering og demontering av “alle” typer av lager. Sylindriske rullelager kan enten være en- eller flerradige, og de tar opp svært høye radiallaster. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Rullene er av herdet stål og kan være sylindriske eller tønneformet.


Enradige sylindriske rullelager med. Det siste brukes ved sfæriske rullelagre. TYPER GLIDELAGRE (glidefriksjon) RULLINGSLAGRE (rullefriksjon) KULELAGER RULLELAGER radiallager aksiallager Henning Johansen side Smøremidler - mineralolje. Egnet for akseldiameter - mm.


Hva er det som skiller de forskjellige smørefett typene ? Fagstoff: Her skal vi se på ulike typer av pasninger og toleranser. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Tilbehør Hvordan finne riktig kjede?


Et Trust lager er en bestemt type rullelager. I likhet med andre lager tillater den rotasjon mellom delene, men det er konstruert for å ta den aksiale belastningen. Et rullelager er en sylindrisk eller sfærisk objekt som hjelpemidler i bevegelse av elementene, typisk de som er tunge og store.

Kurset gir en grundig innføring i hvordan man oppnår lengst mulig levetid for kule- og rullelagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg