torsdag 11. januar 2018

Jernsulfat felleskjøpet

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Jernmangel opptrer på myrjor særlig når det er brukt lite kalk. Felleskjøpet i sosiale medier. En leser foreslår å bruke mosefjerner ( jernsulfat ) som dreper mosen, men ikke gresset. Bruker du kjemisk mosefjerner ( jernsulfat ) kan du skade de andre plantene i hage, samt insekter og krypdyr som gjør godt for jorda.


Det er ikke snakk om giftstoffer, men en blanding av jernsulfat og gjødselstoffer. Mose tåler ikke jernsulfat , mens det er mat for plenen. Også kalt non-hemjern, jernsalt eller jernsulfat.


Jernvitriol er et lyst grønt, ikke giftig pulver som. Finnes som fritt jern i både vegetabilske og animalske matvarer. Mosen trekker seg ikke unna slik som ugresset gjør uten vokser der det ikke vokser grass lenger.


Nest best i testen ble Smedsruds egenproduserte blanding av jernsulfat : prosent av sneglene var døde etter en uke. Nei, jernsulfat er et metallsalt. Har ingen effekt som rengjører. Men det er ikke noe i vegen for å lage en blanding av jernsulfat og fks Husvask. Ho listar sider om ulike emne som elles ville hatt same namnet.


Dersom du følgde ei lenkje hit, kan du kanskje gå tilbake og rette. Du kan også kjøpe jernsulfat (på felleskjøpet ). Sopp trenger levende tre for å få næring, og vil derfor ikke vokse på tre som er behandlet. Easily share your publications and get.


Mosefjerner er imidlertid regnet som plantevernmiddel. Godkjent for bruk på plen,. Bruk derfor ren jernsulfat. Jernsulfat er dreperen i mosefjerner, i blanding med gjødsel.


Mose irriterer mange med hus og hage. Men takmosen kan knekkes på flere måter. Apteket er absolutt dyreste sted å kjøpe jernsulfat. Det finnes mange oppskrifter på fjerning av mose fra gressplenen.


Noen bruker kjemisk mosefjerner, mens andre sverger til mekanisk fjerning. Hver kveld plukker Cathrine flere hundre brunskogsnegler på Konnerud i Drammen. Rekorden er imidlertid langt høyere. Etter mange henvendelser og oppfordringer i en annen trå legger jeg ut den opprinnelige artikkelen som ble skrevet for noen år siden her. Unikt gressgjødsel som effektivt fjerner ugresset og bidra til å motvirke mose.


Vi har effektive og miljøvennlige plantevernmidler som forebygger og forhindrer at plantene angripes av skadedyr og sykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg