mandag 8. januar 2018

Fjærspenner

Fjærspennersett med gripevidde 2mm. For montering og demontering av spiralfjærer på de fleste bilmerker. Inneholder klammer for diverse dimensjoner på fjærene.


IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. I hele bedriftens levetid har vi fokusert på.

Vi sender ikke restordre til midlertidige adresser da vi ikke vet nøyaktig leveringstidspunkt og om kundene våre fortsatt vil være på denne adressen når. Når jeg ikke lenger hadde tilgang på skikkelige klemmer er min erfaring at suicideklemmer funker hvis du tar av fjærskåla. Sikkerhetswire for fjærspenner.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kan bruke luftverktøy for å skru.


Senter fjærspenner fra scangrip Dekker av alle biler med gaffelben for og bakstilling. Dette er det eneste verktøyet på markedet som lar seg bruke på blant.

Ekstra kraftig utforming med doble, smidde gripeklør. Spesialherdet stålsenterbolt. Passer de fleste biler og mindre transportbiler.


Det begynner å nærme seg et bytte av fjærer og støtdempere for mr Free, og i den forbindelse så må det handles litt verktøy. Nærmere bestemt fjærklemmer. Sjekk priser på fjærspenner. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp fjærspenner billig i nettbutikkene. Skal skifte fjærer på bilen min nå. Til sammenpressing av spiralfjærer. Deres første luftvåpen var av typen fjærspenner. Idag har de et imponerende utvalg av PCP luftgevær.


Komplett fjærspenner for demontering og montering av fjærer. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Fast frakt med MyPack Kr 8 med Posten Kr 129.


Hei, Er fjærene for lange til at det ikke holder å bruke jekken under A-armen? Vi er sterkere enn det svakeste ledd!

Fjæring og demping og andre bildeler, bilutstyr og rekvisita. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Få din bestilling levert til vår fastpris.


Torshov Bilrekvisita har blitt til thansen - Bilreservedeler og utstyr til din bil. Kjøp campingutstyr, sykkel eller reservedeler til scooter, motorsykkel og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg