mandag 29. januar 2018

Slagdrill test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Handle smart - Spar penger.


Borer du i mur med slagdrill ? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. TEST : Riktig drill og bor må til for godt resultat i stein og mur. Drillene i denne testen har batterier med alt fra til Ah.


Eneste som kan erstatte skrutrekker, drill og slagdrill fullt ut Les saken.

Testen er utført av frilansjournalist Espen Klem. Matcher en 220V slagdrill på alt. Virker minst moderne, men gjør jobben best.


Se tester og finn best pris i Prisguiden - Drill og slagdrill , boremaskin, skrutrekker, batteridrill. Sammenlign priser på Boremaskiner, Kabelfri boremaskin, Skiftnøkler, Skrutrekkere. Sterk V slagdrill fra Li-Ion XR serien. Ideell for boring og skruing i tre og metall.


Leveres i koffert med multilader og 2x3Ah batterier. Testen avslører at du stort sett får hva du betaler for, men også at det er stor forskjell på hvordan maskinene oppleves i praksis. Denne testen er gjort i samarbeid med og publisert i fagbladet Anleggsmaskinen. Derfor har maskinene blitt testet i evnen til å bore hull i veiskulderen til. Billigste 230V slagdrill med revers og vanlig chuck.


Fikk en på tilbud for 1kr. Denne kan brukes for betonghull opp til kanskje 13mm og tung. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din.


Maskinen fra Milwaukee er den fysisk minste drillen i testen.

Slagdrill er en bormaskin som har mulighet for å bruke en hammerfunksjon på boret slik at boret går frem og tilbake når det roterer og hamrer i bunnen av hullet. Sterk slagdrill på V fra Li-Ion XR serien. Skal kjøpe en slagdrill , ikke noe rådyre proffgreier.


Bare til å montere litt innredning, hyller og skap i en leilighet full av betongvegger. Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill, vinkelboremaskin - blant 3varer. Det er Odd Richard Valmot fra Teknisk Ukeblad som har gjennomført testen.


I tillegg til å se på tekniske kvaliteter, ergonomi og brukervennlighet har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg