onsdag 31. januar 2018

Vinkeladapter til boremaskin

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden.


Letter arbeid i trange rom. Settes fast på skrutrekkeren og forlenger, i tillegg til at den gjør at man kan komme til med bits i vinkel. Støttehåndtaket kan dreies 360.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Har du litt å gå på i forhold til nøyaktigheten kan du først kappe et kraftig bord i riktig vinkel på kappsaga. Ah - Stikksag - Sirkelsag.

Unsubscribe from roarhelle? Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. Sikre betalingsløsninger Vi godtar de fleste kredittkort Du kan også betale med faktura. Det oppfyller de høyeste kravene til ytelse, presisjon og robusthet, slik at arbeidsresultatet blir profesjonelt og av første klasse.


Universal strømadapter som fra alle strømkilder, til alle strømkilder. Herved opnår du store besparelser. Vinkelforsats skal købes på nettet. Legg i handlekurv Kjøp Legg til. Fra minste til største bordiameter og fra minste til.


Egner seg svært godt til boring med store diametere og til tyngre skruing i tre. Hurtigvekslings vinkeladapter , Langt. Ukjent lagerstatus 3- Til butikk. REICH VINKEL-ADAPTER 8MM RØR.


Vær den første til at give en bedømmelse. Secures fasteners in hard-to-reach places and fits conveniently into most tool pouches. Det medfølger også vinkeladapter og. Toggle navigation Slidegur.


Her finner du bedrifter med tilknytning til Hemsedal samt hvilke bransjer de jobber innenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg