mandag 22. januar 2018

Garasjejekk jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Prisgunstig og pålitelig lettvektsjekk som løfter opptil tonn, veier bare kilo og er laget av stål. Jekk lavprofil med pumpehåndtak som kan roteres 360°, noe som gjør at jekken er lett å bruke.


Hurtigløftende lettvektsjekk med doble sylindre som forbedrer løftetiden betydelig. Chassiset er laget av aluminium, og løftearmen er laget av stål, noe som. Den lille jekken fra Jula egner seg bra til små og mellomstore biler. Det er smart å skifte dekkene selv, og kjøper du deg en garasjejekk blir jobben også mye enklere.


Den koster bare noen hundrelapper. Skal du velge garasjejekk ,. De to minste fra Jula og Torshov Rekvisita klaret å løfte opp Volvoen, men de var urimelig tunge å jekke opp. Jeg kjøpte en El Cheapo garasjejekk fra Clas O,. Halv pris, det er mye jekk for pengene!


Selvsagt er det viktig å ta en del forholdsregler og de fleste vil foretrekke å bruke en garasjejekk fremfor den ofte litt plundrete jekken som. Men har du en høyere bil, ikke noe. Jula sin lavtløftende Big Red modell vant en test.


Jekk i god kvalitet fra Big Red med tonns løftekapasitet og maks høyde cm. Enkel og sikker i bruk og ikke minst mye jekk for pengene. Lågprofildomkraft tillverkad av stål. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Kjøpte en tonns jekk på Jula.


Denne løfter ikke særlig høyt, den er jo nesten bare fylt med luft. Har prøvd å fylle olje på via. De fleste klarer den oppgitte løftekraften. Kjøp ikke for liten og billig jekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg