mandag 25. august 2014

Bor til hilti

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Handle smart - Spar penger. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.


Har lånt meg hilti maskin, som jeg hadde tenkt å bore ca hull i fjell med.

Det er sds max feste på den, og jeg trenger 20mm bor. Noen som har erfaring med. Kramper til viltgjerder - med ny teknologi sitter krampene bedre og gjør viltgjerdet sikrere! Hilti Bor - og meiselteknikk. Bor til Petzl Pocpec hånddrill.


Meiseleffekt i vanlig betong:. Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen.

Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Du trenger bor med spesialtupp av hardmetall som er laget for å brukes i. Skal du bore hull til plugger i tak og vegger av betong eller tegl,.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Bor man kjøper hos vanlige byggevareforretninger er vanligvis beregnet for. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte.


Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner. Vores bit til SDS slagboremaskine er udviklet med hårdmetalhoved og unikt hoved og spiraldesign til hurtigere boring end alle andre bor - i beton, mursten, murværk. TEST: Riktig drill og bor må til for godt resultat i stein og mur. Boring i fjell,krever skikkelig utstyr,det finner du ikke på BT!


Atlas Copco RH 658L er en kraftig luftdreven borhammer som benyttes der det stilles store krav til boring av dype hull. Gjør kjerneboring renere og enklere.

Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Bor Vi leverer alt av bor ! Våre bor er av topp kvalitet. Vi har trebor, murbor, SDS bor , stålbor, coboltbor,.


Sælgere over hele Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg