onsdag 20. august 2014

Ryggekamera trådløst

Vi har spesialisert oss på ryggekamera og tilbyr gode priser og fri frakt. Alle bildeler til lave priser. Bilkamerabutikken spesialiserer seg på salg av ryggekamera.


Det gir deg gode anbefalinger og gode priser. Lager i Norge, topp service og gratis frakt! Med det trådløse ryggekameraet BC trenger du aldri å bekymre deg for rygging igjen.

Trådløst ryggekamerasystem til bobil. Vi ble heller ikke helt komfortable med menyene på Biltemas ryggekamera. For der konkurrentene er så enkle at de framstår som idiotsikre,. Vi har nå rabatt på denne bestselgeren med trådløst ryggekamera.


When paired with a compatible GPS navigator, the BC wireless backup camera helps you easily spot vehicles, pedestrians, pets and other hard-to-see obstructions. KENWOOD RYGGEKAMERA FARGE MED LUKKER. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning.


Sjekk ut ryggekamera i speil. Ryggekamera som kobles trådløst til de fleste Garmin-GPS-er, f.

Eksisterende strømtilførsel for GPS-en skiftes ut med medfølgende V. Praktisk, brukervennlig og trådløst ryggekamerasystem med LCD-skjerm. AV- og hodetelefoninngang for. Søkeord: ryggekamera bobil, waeco ryggekamera , dometic ryggekamera , billig ryggekamerea, nettbutikk ryggekamera, trådløst ryggekamera , ryggekamera campingvogn. Din smart-telefon eller nettbrettet overtar for den konvensjonelle.


Dette er et nytt flott lite trådløst ryggekamera system med mange funksjoner. Jobber du innen transport er dette en god løsning til lastebil med tilhenger kombinerte sett med kablet og trådløst kamera. Dette trådløse ryggekameraet kan kjøpes separat som ekstra kamera for et Rear View Safety 2-eller kameraoppsett.


Fordelen med trådløs overføring er naturlig. Komplett pakke med en monitor og trådløse kameraer for størst mulig fleksibilitet. Endelig et digitalt trådløst kamera som er helt fritt for forstyrrelser.


Perfekt for hestehenger, bil, båt, buss, osv. Vanntett og meget stor synsvinkel. Gir et universalt videobilde med RCA-plugg for monitor. Handle online hos Campingtilbehør4u.


Sanntids GPS tracker med varsling til motorsykkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg