onsdag 6. august 2014

Test batteridrill 2015

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Kjøp før kl 1 levering neste dag. En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm.


Test av batteridriller til under 3. Clas Ohlson Vanskelig å bore med billigverktøy. To driller skiller seg ut. Det er Bosch GSR V-C Professional og Milwaukee MONEDD.


Alle drillene gjør en god jobb som skrutrekkere i en test som svenske Testfakta har gjennomført.

Undersøkelsen omfatter åtte batteridrevne bor- og. En litt overraskende vinner i vår test av hobbydriller. De er sterke, og verken for store eller for tunge. Sjekk priser på best i test drill 18v. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp best i test drill 18v billig i nettbutikkene. Om testen: Testen er utført av vår verktøyekspert: Kenneth Lesterberg. En kompakt drill som leverer svært bra på alle kriterier. Maskinene er gitt karakter fra en til seks der seks er best, pris er ikke med i. TEST : TEST : Driller til boring i mur og stein.


Da slike småtasser kom for mange år siden, begynte de som rene skrumaskiner i forbrukersegmentet. NAFs nye test av bilbatterier viser store forskjeller i starteffekt og kapasitet. Testen avslører også store forskjeller i oppladingstiden etter. Holder bildekvaliteten mål, og kan bildeinnstillingene justeres. Vi har testet TV-apparater.


Se hvilken TV som ble best i test her. Bäst i test – Bilbatterier – experttester.

Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg