torsdag 28. august 2014

Buesag

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Raskt og enkelt bladbytte. Profesjonell sag for saging i tre og andre trebasert materiale. Utstyrt med knokebeskytter og rettannet og tannspissherdet blad (type 51) som egner seg til tørt tre. På gamle buesager var buen lagd av tre, men på nyere sager er det vanlig med stålbue.


Buet nese gir bedre tilgjengelighet. Leveres med fingerbeskyttelse på håndtaket og magnetskinne som beskytter bladet. Når beskjæringsaksen blir for liten, må sagen ta over.


Det knivskarpe bladet gir en fantastisk skjæreevne i friskt tre.

Buesag en er effektiv til kraftige grener. Sagbue til kapping av ved. MAXBO har håndverktøy til både små og store prosjekter: hammer, sag, skrujern med mer. Den skrå nesen gir bedre tilgjengelighet på vanskelige.


Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Håndtak produsert i PP-plast og gummi som gir godt grep uansett. Amerikansk tanning, herdet. Av ovalt blålakkert stålrør. Har hatt med meg motorsag i pulk, buesag , sammenleggbar sag, vanlig snekker sag, pocket chainsaw, rotterumpe, liten tur øks, stor kløv øks , macheter av ymse slag.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp buesag billig i nettbutikkene. Regular Price kr 13inkl. Special Price kr 10inkl. En buesag lar du ligge igjen hjemme på sommerturer, men du bør koste på deg vekten og volumet på denne sagen på vinterturer,.


Klassisk buesag på for de større beskjæringsoppgavene i hagen. En meget effektiv tanning sikrer et rent skjær. Til trematerialer brukes den klassiske figursagen eller en buesag , kappe- og kløyvsag, løvsag, rundsag eller gjærsag.

I metall må man bruke en baufil. Liten og praktisk buesag med sagblad for kapping i metall. Trehåndtak og metallblad kan byttes ut.


Elektrisk verktøy har blitt veldig billig, og kvaliteten på billigverktøy er vanligvis mer enn god nok til sporadisk bruk. Klematis er en livskraftig. Men det kan også være greit.


Beste Priser Med Handlesmart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg