torsdag 14. august 2014

Dykksag scheppach

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kraftig dykksag som er gjæringsbar 0-45° og har en slank side som gjør det mulig å bruke den ekstra nær vegger eller lignende.

To dreibare 7mm styreskinner. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Genial sag som gir perfekte kutt nå du skal tilpasse plater. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

Skal du sage helt rett, og vil du samtidig kunne starte et snitt midt i en plate, så er det uten tvil en dykksag du skal ha fatt i. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dykksag PLDykksagen er smart til det meste. Den er nøyaktig som en bordsag og hendig som en sirkelsag. Skjærer rett, dykker ned i plata og gir strøkne snitt. Sjekk priser på test scheppach dykksag.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test scheppach dykksag billig i nettbutikkene. Se beste pris på Scheppach PL55. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Kan fåes med 2x140cm eller 2x 70cm styreskinner. OK Elektriske AS - okelektriske.


Sagelinjen er alltid den samme uavhengig av fasvinkel. Ja, artikkelnummeret stemmer. Jeg ønsker en reservedel til dette produktet. Gå videre til reservedel Nei, artikkelnummeret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg