onsdag 13. august 2014

Varmevifte til bil

Stort utvalg av varmevifter. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Sjekk alltid med NetOnNet først.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!

Keramisk varmevifte som gir tilleggsvarme i bilen til motoren har blitt varm. Viften er utstyrt med tidsur og kan brukes til avising. Varmevifte til bilen , holder deg varm om vinteren, kjølig om sommeren. Denne fungerer meget enkelt, bare sett den i sigarettenneruttaket.


Passer til bilens 12V strømuttak. En varmevifte er et praktisk oppvarmingsalternativ der en vifte blåser luft gjennom et varmeelement. Trenger en varmevifte til bilen. Stooort rom og dårlig varmeapparat gjør at det er dårlig sirkulasjon og ikke minst dårlig varme bak.


Noen som vet hvor jeg kan.

Gruer du deg til iskald bil ? Det må du nesten sjekke i instruksjonsboken til bilen din, da det varierer litt fra bil til bil. Ofte ligfer de helt oppe i venstre hjørne under panseret,. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Husk å gi dyret tilgang på vann under reisen, forlat aldri dyret i bilen uten tilsyn.


Norges dyrebutikk på nett. Tilbehør Til Huset Nøkler. Ved at du fortsetter å bruke hjembutikken. Ta gjerne kontakt hvis du ikke finner en modell som passer til bilen din!


Bildeler og deler til lave priser. Alle våre deler til bil , billige bildeler og kvalitetsdeler leveres med de samme gode vilkårene for retur og behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg