tirsdag 12. august 2014

Slisse betonggulv

Er det mulig å slisse betonggulv for så å legge varmekabler? Er for lavt til å bygge oppå. Et raskt og bekvemt verktøy for profesjonell slissing. Denne maskinen slisser spor i betong, leca og murstein.


Benyttes hvor man skal legge inn kabler eller rør i. Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha fram i dagen i et. Spesielt utviklet for utfresing til ettermontering av vannbåren varme.


Den kraftige motoren i kombinasjon med vårt spesielle. Av sikkerhetsmessige og visuelle grunner bør elektriske ledninger alltid legges inne i veggen. Les mer om hva som må til for å oppnå et sikkert og pent resultat. Brukes på vinkelsliper og skjærer meget bra i betong, terrasso.


Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Priser finner du i vår prisliste. Jeg har slipt betonggulv inne å da har jeg brukt som han over nevnte.


Kraftig vinkelsliper og en slik diamant roundel fra biltema som pusser betong. Uansett om det er kjøling eller oppvarming - vannbårne systemer gir komfortabelt inneklima. Anbud Frese slisse for 40mm avløpsrør i betonggulv. Registrert Dato: Tirsdag 29.


Vi har flyttet kjøkkenet og trenger. Våre absolutt beste slissesagblader. Har maksimal skjærehastighet og ekstrem levetid. Skjærer alle typer betong – fiberarmert betong som smør. Isolering av nybygg skaper sunne bo- og arbeidsmiljøer ved å gjøre bygningene til bærekraftige, komfortable, sikre og helsefremmende.


Som totalisolatør leverer. Det er vel ikke noe i forskriften som sier at man MÅ legge et K-rør på 16mm? For føleren har jeg pigget opp en slisse ut på gulvet i betongunderlaget og lagt ned et 16mm k-rør.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg