onsdag 13. august 2014

Justere forgasser motorsag

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Flere forskjellige varianter.

Se utvalget fra på P-lindberg. En godt avstemt motorsag ville ha et helt fint forgasser selv i høy hastighet turtall på motoren. Et tegn på en defekt motorsag forgasser er at motoren skulle.


Spesielt motorsag forgasser justeringnødvendig i sjeldne tilfeller,. Hvis du vil vite hvordan du justerer forgasseren på motorsag ,. Hvordan du stiller opp og justere en motorsag. En motorsag forgasser må justeres slik at kjedet ikke beveger seg når sagen går på.


En motorsag , når de er riktig justert , bør rev opp jevnt når du øker turtallet på motoren og bør ikke avgi mye røyk.

Når en motorsag forgasseren er feil. Den Stihl motorsag forgasser er justert for topp ytelse. Slå av motorsag og la den avkjøles før du justerer kjedestrammingen. Jeg prøvde å justere litt på forgasseren etter en stun og det ble litt bedre,. Bruk av motorsag krever også at du mestrer enkelt vedlikehold.


Verktøy for justering av forgasser selges, fra kr- 8-. Det som er viktig er å holde saga ren, kjøre på skikkelig bensin, og ha en riktig justert forgasser. Jonsered motorsager kjøre på to - takts motorer , som kompletterer alle motorsykluseri en veivaksel bevegelse. Spesialverktøy for å justere forgasser til kantklipper, gresstrimmer, motorsag og andre totakter hagemaskiner, bla. RYOBI, HUSQVARNA, Jonsere Homelite POULAN.


Når den nødvendige justering av forgasseren motorsag ? Detaljert instruksjoner demontering og justering av forgasseren. For å unngå skade, alltid være forsiktig med kappskiven når du justerer forgasseren. Motorsag forgasser er nå justert.


Forgasseren skal justeres slik at kjedet. Harley-Davidson forum Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg