onsdag 20. august 2014

Jotun rullesparkel

Lettsparkel som påføres med rull. Jevner underlaget og forenkler arbeidsprosessen. Hehe, har prøvd meg på jotun sin rullesparkel selv etter å ha sett videoen til Jotun. Kan vel innrømme at han på filmen var hakket bedre enn meg på sparkling.


Jobb på et felt fra tak ned til gulvet. Jevne ut sparkelmassen med en bred sparkelspade.

Rullesparkel påføres med en langhåret rull påmontert forlengerskaft. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom. Brukt i system med JOTUN RULLESPARKEL (helsparkling), er veven velegnet til å dekke over gammel mønstret glassfibervev og murstruktur.


Jobben er egentlig enklere enn det høres ut. Det finnes ulike måter å sparkle veggen på. Vi har spurt malermesteren om hvor man bør bruke helsparkel, rullesparkel og veggfornyer.


Total reads: Reads today: 112.

Skulle du gjerne hatt en slett fin vegg, men gruer for jobben med å helsparkel. Lett og raskt med rullesparkel. Da kan rulle sparkel være løsningen. Velg butikk for lagerstatus. Tips og råd om hvordan du enkelt sparkler gipsplater på vegg.


Også egnet for ilegging av papirremse. Det er også et økonomisk aspekt ved det,. Vi bruker informasjonen til. Fra pris: 50per spann.


Jeg startet den gang også med rullesparkel , men hadde store problemer med å påføre den skikkelig. Les mer Tilbehør for håndsliper Wolfcraft. Jotun våtromssparkel liter Jotun. Sandplast LSR, spøytesparkel - Flügger Sandplast LSR er en sparkelmasse med lette fyllstoffer med medium kornstørrelse.


Gir en lett slipbar overflate med særdeles. Blå håndsparkel av toppkvalitet spesielt for våtrom. Dalapro Roll Hydro er egnet til vegg- og takflater.


Lettanvendelig og lettslipt sparkel med spesiell konsistens som gjør det enkelt og raskt å applisere ettersom det kan strykes med en malerrull. Kan sparkles i 0-mm tykkelse uten sprekkdannelser.

Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Ferdigblandet og smidig rullesparkel for skjøter og bredsparkling av vegger og tak innendørs. Nå får du kalkmaling i LADY-serien. I vakre, trygge og gode LADY-farger!


Glassfiberstria kan skjules på flere måter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg