onsdag 14. januar 2015

Bakksag

Ergonomisk og velbalansert håndsag, utformet for å være behagelig og passe perfekt i hånden. Presisjonsslipte sylskarpe tenner. Den tredje skjærevinkelen på spissen av tennene gir.


Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet bakksag. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Et alternativ til bakksag og gjærekasse er gjæresaga, hvor selve saga henger i et oppheng som kan justeres i forskjellige vinkler.

Bladet har en avstivende rygg (bakk) langs bladet (på motsatt side av tennene). Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og gode tilbud. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her!


Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! En fintannet tynnbladet sag til presisjonskutt i ferdige dimensjonerte emner.

Den leveres som kappsag for kapping på tvers av fiberretningen. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ.


XT-tanning som gir overlegen skjæreegenskap. Bakksag til gjæringssaging og listsaging. En perfekt følgesvenn og lillebror til de to andre bakksag ene. Ekstra fin tanning for fine snitt.


Den optimale sagen for små rippeskjær som til sinksammenføyinger. Som de to andre sagene har denne. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.


Sagen har en bred og stabil ryggprofil. Profesjonell bakksag for presisjonsarbeid samt saging med gjæringsverktøy. En standard bakksag i god kvalitet. Skarp og slitesterk universaltanning. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

DigitaltMuseum is a common database for Norwegian and Swedish museums and collections. It provides access to more than four million photographs, objects, works of art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg