mandag 5. januar 2015

Stiftepistol for kabel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sjekk ut stiftepistol kabel. Kan brukes til hefte- og kabelklammer, spiker og stifter, som gjør den til en særdeles allsidig stiftepistol til alle typer festearbeid. Kraftig stiftepistol med justerbar styrke for installasjon av mindre kabler med en maksimal diameter på mm (f.eks høyttalerkabler).


STIFTEPISTOL KABEL RAPID Kabelmodell i metall. For festing av lavspenningskabel, maks.

V med en diameter på maks. Rapi Bosch og Cocraft, kan brukes til så mangt. Heftepistolene våre, fra bl. Jeg vil ikke anbefale å bruke stiftepistol.


Har jobbet som servicetekniker, og jeg har rettet uendelig mange feil hjemme hos folk som har stiftet kabel på egen hånd. Rekylfri og med justerbar slagstyrke samt klammerstyring. Egnet for lavspenningskabler på maks.


TV, data, telefoner, høyttalere.

Krampene festes over kabelen med en spesiell stiftepistol. Internett og nettverk: Jeg har nylig anskaffet meg en 3-veis stiftepistol fra biltema i håp om at jeg kunne stifte fast. Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp kabel stiftepistol billig i nettbutikkene. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Finn de beste prisene på nettet. Det finnes et stort utvalg av festemateriell.


Stiftepistol for nettverkskabler. Lengden på stiftene er mm. Kjøp Rapid stiftepistol PRO R36E til kabler online hos BAUHAUS. Enkelt og greit: De hendige stiftepistolene fra Bosch, enten som mobil batterimaskin til hobbysnekring og dekorarbeider, eller som allsidig kraftpakke med ledning til.


For stifting av kabel opp til mm eller14-leder uskjermet kabel. For leder skjermet kabel anbefales denne stiftepistolen. Passer for stifting av kabel med max.


Noen sier det er lett å skade kabelen og anbefaler defor å. Nå er det litt lengre avstander og jeg tenkte stiftepistol ville være litt enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg