fredag 30. januar 2015

Hekksaks elektrisk

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Motoriserte hageredskaper har for lengst gjort sitt inntog i norske hager, og for de som eier en hekk er en elektrisk hekksaks nærmest obligatorisk. Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten. De elektrisk drevne hekksaksene HSE 5 HSE og HSE har dreiehåndtak, slik at det blir lettere å klippe hekker og busker nøyaktig.


En lettere Elektrisk hekksaks eller hekktrimmer er bra for enklere jobber med beskjæring av tynne kvister. GardenTools tilbyr elektriske , batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter. Våre hekksakser er lette, rimelige og veldige gode og jobbe med. Før du kjøper, skal du tenke over hvor ofte og flittig du kommer til å.

Effektsterk elektrisk langskaftet hekksaks. Optimal for klipping av høye og brede hekker i støyfølsomme omgivelser. Kniven har stor tannavstan optimal. Lett og praktisk elektrisk hekksaks.


Dobbeltvirkende kniver - rask og enkel klip. TEST AV ELEKTRISKE HEKKSAKSER: Stihl HSE 61. Handle smart - Spar penger.


Du kan velge i et komplett sortiment av hekksakser med og uten ledning til hekkene dine. Elektriske hekksakser med ledning gir mer kraft siden de er koblet til. Stille, effektiv og ergonomisk elektrisk hekksaks.


Utrustet med en rekke praktiske fordeler som dobbeltslipt kniv, lave vibrasjoner og lav vekt. MAXBO har gode hekksakser og grensakser av kvalitet som er praktisk å bruke. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. Hekksaks Classic 5FSC Gardena. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri!


Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg