onsdag 14. januar 2015

Kcl tools verktøyvogn

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Arbeids- og varslingslys ;. Verktøyvogn Basic 1tomt - KCL. Vi snakker altså om en verktøyvogn. Denne vognene er beregnet på verksteder og har verktøy som tåler mye bruk over lang tid. Kjøp din verktøykasse eller verktøyvogn over nettet hos GlobalTools.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Produsert i kvalitetsstål. Bli den første som omtaler dette produktet. Derfor vurderer jeg å kjøpe meg en verktøyvogn med verktøy.


Teng Tools Type Mega Master. Med verktøy bestående av 3deler. Oppgradert med med Wiha skrutrekkere og tenger. KCL Kabeltrommel 25M 3X5mmUtendørs kabeltrommel 25meter, 4-veis uttak.


Dette er den feteste verktøyvogna jeg har sett. Den er en customløsning fra Fosen Tools. Der har de mye bra verktøysett og ferdige løsninger. Skuffer med kulelager som inneholder diverse sett med tanger, meisler og.


IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Server Sted: Uniweb As Tonsberg Norge 59. Alle våre produkter har 2–års. Praktisk verktøyvogn med en ramme laget av stål og.


Kontakt oss for tilbud på Din vogn. Vognene leveres med en rekke valgmuligheter, alt fra farger, topplate og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg