mandag 19. januar 2015

Motorsag vernebukse

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!

Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1. Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. En vernebukse er en beskyttelsesbukse med verneinnlegg - en billig livsforsikring når du arbeider med motorsag. Et motorsagkjede er skarpt og roterer med en utrolig. Pålitelig, rimelig og passer spesielt godt for de som ikke bruker motorsag så ofte. God beskyttelse gir brukeren trygghet under arbeidet.


Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt. Kun hobbybruk og mest om vinteren, men bør kanskje ikke være drepende varm om sommeren.

Blir nok brukt ullundertøy om. Fult vattet foran og rundt. En motorsag fra Husqvarna er din pålitelige partner uansett hvilke skogbruksutfordringer du står overfor. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Når du eier en Jonsered- motorsag , har du den kraften, påliteligheten og slitestyrken som du og motorsagen trenger for å klare enhver oppgave du står overfor,. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. Polyester med toveisstrekk og god slitasjemotstand.


Tåler drivstoff, olje og varme. Bosch Motorsag Med Hjelm Og Handsker Med dette morsomme verktøyssettet fra Les mer. Se hva som kan skje med beinet ditt om du ikke bruker vernebukse når du holder på med motorsag. Vernebukse med verneinnlegg. Hei Jeg har stihl comfort motorsag vernebukser.


Når jeg jobber og sola skinner så koker det i buksa mi fordi det blir så varmt. Buksen er svart så den suger til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg