torsdag 22. januar 2015

Brukt tohjulstraktor selges

Finn brukt tohjulstraktor selges. Selges da den ikke har blitt brukt dem siste årene. Pent og lite brukt HONDA tohjulstraktor F5med følgende utsyr: Tielburgerslåmaskin med adapter og bjelke, bakmontert jordfres, hyppeskjær, snøfreser.


Slåmaskin til Honda tohjulstraktor selges. Mener den har vært brukt på en f6 kan muligens passe andre typer. Motor og gearkasse til Iron Horse tohjulstraktor selges. Søker du etter en brukt traktor? Har du brukte traktorer till salg?


Mascus er markedsleder på kjøp og salg av brukte traktorer i Norge. Hk, og med en hydrostatisk girkasser. Styret er godt avvibrert og er justerbart uten bruk av verktøy. Er du på utkikk etter en brukt maskin?


Selvsagt hjelper vi deg gjerne med det. Vår brukt maskin portal gir deg en oversikt over brukte maskiner vi for øyeblikket. Agria traktor Selges og kjøpes. Slik blir det bade mer lonnsomt og mer effektivt for deg a kjope en brukt landbruksmaskin pa nettet. Iseki KC4tohjulstraktor med snøfres selges ! Liste på alt bucher tohjulstraktor Fra Gadyet.


Jordfres og plog til Bucher M7selges. Passer også til Bucher K5og Km. Kan sikkert tilpasses Moto. Se video av maskinen med utstyr i bruk på. Struc Muta Maestral Tohjulstraktor Dette er en solid tohjulstraktor med mange bruksmuligheter.


Traktor med utstyr var tidligere brukt i Åfjord kommune. Traktoren ble plukket fra hverandre, restaurert,. Har tilbud om en Goldin tohjulstraktor. Har noen noe info om hva dette er. Hvor gammelt kan dette være ? Finnes en brukt motor å få kjøpt kanskje ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg