søndag 11. januar 2015

Fettpresse enhånds

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Varene leveres direkte på døren! Se det store utvalget av billige hageartikler. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. God kvalitet med slange til patroner eller manuell påfyll. Trykk her for større bilde.


Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er.

Fettpresse i plast 65ml hun. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. FETTPRESSE ENHÅNDS 2BAR. NOK 2(Veil. pris: NOK 408) Kjøp. NOK 4(Veil. pris: NOK 630) Kjøp.


Vi bruker cookies for å optimalisere innholdet for deg. Leverer cirka gram fett per pumpetrykk. Maks arbeidstrykk 7bar. Velkommen til NYE masterteknikk. Velg hvilken avdeling du vil besøke via en av knappene nedenfor!


Profesjonell og kraftig presse som tåler arbeidstrykk opp mot 5bar. For 4g patron eller løsfett. Leveres med forlengelsesrør og munnstykke.


Jeg kommer ikke til å kjøpe en fettpresse som er beregnet for fett kun. Produkttype Smøresprøyter. Noen som har helt korrekt fremgangsmåte for å fylle en fettpresse med ny patron?

Alltid noe styr og søl før jeg får den til å virke synes jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg