torsdag 8. januar 2015

Gardena batteri motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Lettvekt og trådløs, kraftig Li-Ion batteri Se mer Sammenlign Fjern Sett med Accu gressaks og busktrimmer.

GARDENA er det ledende merket innen hageredskaper av høy kvalitet og har nyskapende løsninger for hverdagsarbeid i hagen. Grensag Teleskop Gardena TCS Li. Med en batteridrevet motorsag slipper du å bekymre deg for at ledningen skal være. I dag er GARDENA Europas ledende varemerke innen hageredskaper av høy kvalitet og har representanter i. Takket være de ergonomiske håndtaket. Motorsager på batteri er etter hvert blitt så sterke, at de er verdt å kjøpe fremfor en modell med ledning.


Kraftfull motorsag – uten støy og eksos. Batteri og lader følger med.

Sjekk ut gardena motorsag. Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! Med to batterier tilgjengelig kan du arbeide med din kantklipper uten stopp hele dagen. Letthåndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri.


GardenTools tilbyr bensindrevet motorsag og elektrisk kjedesag. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Norges faghandel innen batterier og ladere. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!


Utrolig lett batteri motorsag , perfekt for oppgaver rundt huset, i hagen og sommerhuset. En ekte STIHL utstyrt med STIHL kjedehurtigstrammer og QuickStop Super. For profesjonelt orienterte brukere som vil ha en lett motorsag med høy ytelse. Perfekt for tømrere, entreprenører, trepleiere og fruktdyrkere. Først og fremst er det nødvendig å bestemme seg for om man ønsker en bensindreven eller en elektrisk motorsag.


Den effektive børsteløse motoren leverer høyt dreiemoment,. Enkel manuvrerbar og lettvektig batterigressklipper, spesielt for fleksibel pleie av mindre gressplener. Billige batterier i alle dens former og også batteriladere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg