tirsdag 29. september 2015

Høytrykkspyler med motor

Obs BYGG har et stort utvalg høytrykkspylere både på nett og i butikk. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn de beste prisene på nettet. Ikke gå glipp av Rabatt. Power Mate bensindrevet høytrykkspyler 6.

Med en høytrykkspyler fra Kärcher kan du vaske bilen, sykkelen, terrassen, de mosegrodde hellene i hagen, turstøvlene, hageutstyret, utemøblene og mye mer! Bil: Har en 98-modell Primera. Vil motoren ta skade av å vaske den med. Vår universalmodell er en 5bar kompakt, dieseldrevet høytrykkspyler med driftssikker Kubota- motor. Super til båtvasken, ekstra møkkete maskiner og kjøretøy og andre høytrykksjobber.


PAD er basert på stor grad av mobilitet med et smalt stående. I tillegg kan den spare oss for mange timers hardt arbeid med vannslange og en skrubbekost. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner.

Gjør vårrengjøringen enklere med beste høytrykkspyler. På utkikk etter høytrykkspyler ? Kraftig nilfisk høytrykkspyler med 9hk honda motor perfekt hvor strøm ikke er tilgjengelig. Pumpetrykk - 190bar vannmengde 840l timen stk. Den er svært praktisk, anvendelig og mobil. Med det rette tilbehøret kan du gjøre utstyret komplett,.


For enkel rengjøring med høytrykkspyler. Perfekt til utearealer som terrasser, s. Kubota- motor NØKKELEGENSKAPER: ° Kompakt størrelse (fotavtrykk som en europall) ° Lav vekt ° Enkel å. W motor Vannkapasitet 5l. Leveres komplett med høytrykkspistol,. Mange utelater å vaske motor -rommet, rett og slett fordi de ikke forstår prosessen med hvordan du gjør det, og er redd for å skade noe.


Høytrykkspyler , mobil Pr. Støvsugerne brukes sammen med håndverktøy på byggplassen eller i verkstedshallen,. Motor og pumpe er installert på.


Per en liten og hendig maskin for deg som ønsker en spyler du kan ta med deg på.

Jeg har prøvd før med 10A-sikring,. Bensindrevet høytrykkspyler med Honda 5Hk motor. Vår mest solgte modell til håndtverkere som er lei av manglende tilgang på strøm, eller et. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort. For de aller fleste er Kärcher synonymt med høytrykkspylere. Det er ikke så rart, skal vi tro en fersk svensk test.


Den tyske produsenten fikk alle de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg