mandag 28. september 2015

Viking jordfreser

Vi tilbyr både elektriske og bensindrevne modeller. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Beste Priser Med Handlesmart! VIKING jordhakker er uunnværlige når større arealer skal kultiveres.


Med sterke motorer går arbeidet raskt fremover.

Maskinens slanke konstruksjon og. HB 4er veldig lett å manøvrere også der det er trangt om plassen. Enda har du bra grep på alt: ergonomiskt håndtak som kan stilles inn sentralt for ulike.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. KOMPOSTKVERN GE 1VIKING En meget effektsterk kompostkvern med patentert kløverbladåpning til bearbeiding. HB 5utmerker seg fremfor alt på større arealer.


Hos oss finner du jordfresere i merkene Husqvarna og Viking.

Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken jordfres som passer ditt behov. Selv har jeg byttet fra Mantis til en Viking jordfreser og er lykkelig over valget. Nå kan jeg endelig frese opp hard jord og upløyet mark. Enten du trenger å pløye opp en plen eller klargjøre en hageflekk for såing, har Husqvarna en jordfreser for deg.


Utvalget vårt består av to forskjellige. Stort utvalg av Viking online. På Boozt finner du over 4merker. Solid jordfreser med fire kniver og kraftig 4-taktsmotor.


Egenskaper: Praktisk og lettstartet jordfreser med arbeidsbredde på hele cm. Den ideelle samarbeidspartner når gressplenen skal. HB 4er meget lett å manøvrere takket være den kompakte og smidige konstruksjonen. Spesielle antivibrasjonselementer skåner muskler og ledd. En lettstartet og driftsikker jordfreser.


En jordfres vender jorden og gjør det enkelt å dyrke nye gode saker i hagen. Nå er tiden for å gjøre klart til kjøkkenhage. Justerbart og sammenleggbart ergonomisk håndtak gir høy komfort,.

Den skåner deg for å måtte snu jorda i kjøkkenhagen og blomsterbedene med håndkraft, og er den sterk nok, kan du pløye opp den. Jordfreseren er til stor hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg